Guusje Woesthoff Nederhorst

Guusje Woesthoff Nederhorst

4 februari 1969 - 29 januari 2004

"Sterk en kwetsbaar tegelijk..."

Op 29 januari overleed Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd - veel te jong - aan de gevolgen van kanker.

Guusje werd bekend als Roos Alberts uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Met haar collega's Babette van Veen en Katja Schuurman vormde zij het populaire meidentrio Linda, Roos en Jessica. In de laatste maanden van haar jonge leven werkte Guusje aan een kinderboek.

Wij wensen haar man, Kane-zanger Dinand Woesthoff en hun jonge zoontje Dean Maddy alle sterkte toe in deze slechte tijden.
< Vorige         1981 t/m 2000 van 45981        Volgende >
Lieve Guus.Ik mis je nog steeds.ik zit nog steeds vol ongeloof.Wil je mijn lieve opa en hondje CIndy een knuffel geven van mij.Ik denk aan jullie.Love jullie.Liefs je grootste fan 4ever...4ever in my heart.. 
Op 6 mei 2004
om 15:52 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e. .B.u.i.t.e.n.h.u.i.s.
Dit is niet ok
the best die young
voor ieder die veel verdried ondervindt,veel sterkte.

rest in peace,paul 
Op 5 mei 2004
om 11:21 getekend door:
p.a.u.l.
Dit is niet ok
Ik vind het nog steeds zo erg :(
Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk :'(
Wil je me opa en oma een knuffel van me geven?

Xjes Miranda 
Op 4 mei 2004
om 22:08 getekend door:
M.i.r.a.n.d.a.
Dit is niet ok
rust in vrede lieve guusje 
Op 4 mei 2004
om 19:54 getekend door:
j.e.r.e.m.y. .A.d.r.i.a.n.u.s. .B.a.l.
Dit is niet ok
denk nog steeds heel veel aan jou en je man dinand en dean maddy, wat is het toch vreselijk. Zag Dinand bij TMF awards, hoe sterk kan iemand zijn ongelooflijk. Guusje zal trots op je zijn dinand! heel veel sterkte met alles. 
Op 4 mei 2004
om 17:27 getekend door:
c.i.n.d.y.
Dit is niet ok
Nog elke dag denk ik aan je Guusje. Nee, jij hebt mij niet gekend & ik jou niet. Maar ik kan me wel het onmenselijke voorstellen aan hetgeen jij gevoeld moet hebben; je soulmate gevonden hebben en met hem een kind krijgen en er dan achterkomen dat je ze op 't aardse alleen achter moet laten! Mijn hart huilt voor jou & voor je man en Dean Maddy. Volgens mij was en ben je echt een wereldwijf! Ik blijf aan je denken... Ik kijk nu naar boven, zie je me?! 
Op 4 mei 2004
om 15:14 getekend door:
I.l.s.e.
Dit is niet ok
Hoi lieve Guusje!

Ik denk vaak aan je...
Hoe erg het zou moeten zijn om op zo'n jonge leeftijd de wereld al te moeten verlaten...
En dan ook nog eens afscheid nemen,
Afscheid van dinand, en je zoontje Dean Maddy. Ik mis je erg guusje! Ik wou zo graag dat dit een droom was...een nachtmerrie...die al heel snel is afgelopen...

&#9829;GUUSJE, JE BENT TOP&#9829; 
Op 4 mei 2004
om 14:20 getekend door:
e.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Guusje,

Ik had dit condoleanceregister al eerder getekend op 29 Januari de dag dat je gestorven bent.nu zijn we alweer een paar maanden verder.wat gaat het hard.ik denk nog iedere dag aan je,en blijf het zo oneerlijk vinden.een leuke,jonge en frisse meid in de bloei van haar leven...ik heb er geen woorden voor.soms als ik de oude GTST banden terug kijk met jou,huil ik van binnen en denk ik: was je er maar nog,al was het alleen voor je man en je kind.Guusje,waar je ook bent ik hoop of we elkaar allemaal na de dood ooit nog eens zien.ik en vele andere mensen zullen je nooit vergeten.een prachtige Roos is uit Nedeland weggeplukt...Duco 
Op 3 mei 2004
om 19:22 getekend door:
D.u.c.o.
Dit is niet ok
wat gaat de tijd snel!!
Guus wij denken nog steeds aan je.
Ik hoop dat je vrienden en familie veel steun bij elkaar vinden!!!
love
jolanda 
Op 3 mei 2004
om 10:38 getekend door:
j.o.l.a.n.d.a.
Dit is niet ok
ik mis je met heel mun hart ik voel ergens een lege plek die alleen jij opvulde met je lach maar nu ben je er niet meer en heb je een stukje van mij met je mee genomen 
Op 2 mei 2004
om 23:18 getekend door:
j.o.r.y. .t.h.u.n.n.i.s.s.e.n.
Dit is niet ok
lieve guusje, ik had een droom over je vannacht. ik droomde dat ik jou tegen kwam samen met babette in een stad. jullie dachtne dat ik julie aan het volgen was maar ik ging alleen ook die kant op. ik hoorde jullie praten en gaf een antwoord. ik kon je zien in mijn droom, maar ik voelde ook dat het niet kon, omdat je er niet meer was.
ik heb heel erg gehuild op e dag dat je dood ging... ik vond het zo oneerlijk. waarom nou jij? jij was mijn grote voorbeeld, jij was de persoon waar ik op wilde lijken.. jij was mijn idool! maar nu ben je er niet meer!!
nog elke keer als ik aan je denk krijg ik een brok in je keel.
god miste zeker een engel in de hemel, dus nam hij jou, want jij bent echt een engel geweest op deze wereld! ik hoop dat je het daar fijn hebt, en dat je altijd gelukkig zal zijn.
dinand en dean maddy, en vrienden, ik hoop dat het goed gaat met jullie, en het spijt me zo erg dat jullie haar moeten missen voor de rest van jullie leven. maar ooit zullem jullie haar weer tegen komen...!
liefs elvira 
Op 2 mei 2004
om 15:09 getekend door:
e.l.v.i.r.a.
Dit is niet ok
waarom guusje ze was nog in de bloei van haar leven familie en vrienden veel sterkte toegewenst 
Op 1 mei 2004
om 17:03 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Lieve Guus,

Vorig jaar zag ik telkens twee vlindertjes... Syl en Noek.
Nu zie ik er drie...

Bye Sweetheart Love you Forever...

I'm here without you baby
I think about you baby
You still with me in my dreams...

Dikke knuff Welmoed 
Op 1 mei 2004
om 16:19 getekend door:
W.e.l.m.o.e.d.
Dit is niet ok
hoi guus, hoe is het ik heb syl ook geschreven ik kan niet geloven dat je er niet meer bent ik denk nog vaak aan je en aan syl jullie waren een van mijn grote voorbeelden wat ik al tegen syl zei jullie zijn er nog alleen niet zichtbaar hou je die kleine van je een beetje in de gaten mis je liefs nancy 
Op 1 mei 2004
om 2:28 getekend door:
n.a.n.c.y.
Dit is niet ok
ik vind het echt erg:( nog wel op me verjaardag:( 
Op 30 april 2004
om 18:00 getekend door:
D.a.i.s.y.
Dit is niet ok
IK ZAT PAS IN DE TUIN,EEN BEETJE PROBERE TE GENIETEN VAN DE ZON.MAAR IK KON HET NIET,IK MOEST AAN JOU DENKEN GUUSJE.DAT JIJ HIER OOK ZO VAN GENOTEN ZOU HEBBEN.IK MOEST NATUURLIJK OOK AAN DINAND EN DEAN MADDY DENKEN.HOE MOETEN ZE ZONDER JOU VERDER.IK DENK DAT JIJ ZE DE KRACHT GEEFT OM DOOR TE GAAN.WANT HOE KRACHTIG JIJ WAS TIJDENS JE ZIEKTE,DATGEEFT HUN KRACHT OM ZONDER JOU DOOR TE GAAN.
MAAR WAT ZAL HET HUIS LEEG EN STIL ZIJN ZONDER JOU.
ERG RAAR EIGENLIJK DAT ZOVEEL MENSEN AAN JULLIE DENKEN.
IK ZOU WILLEN DAT IK DINAND EN DEAN KON HELPEN MET HET EEN PLEKJE GEVEN VAN JULLIE VERLIES.MAAR DAT KAN NIET ZE KENNEN MIJ NIET.
IK BEN IEDERE DAG NOG VERDRIETIG OM JOU,MAAR OOK OMDAT JE VRIENDEN EN FAMILIE ZO'N GEMIS AAN JOU HEBBEN.
BABETTE NET WEER EEN ZOON,WAT ZAL HET VOOR HUN OOK DUBBEL ZIJN.EN VOOR DINAND MOEILIJK OM TE ZIEN.10 MANNDEN GELEDEN WAREN JULLIE OOK NOG ZO GELUKKIG...
ALLE VRIENDEN EN FAMILIE HEEL VEEL STERKTE.EN VOORAL DINAND EN DEAN... 
Op 30 april 2004
om 17:00 getekend door:
a.n.o.u.k.
Dit is niet ok
ik wilde even zeggen dat ik het nog steeds niet kan geloven dat ze er niet meer is.Het lijkt wel gisteren.En Dinand ik hoop dat je samen met jullie zoontje verder kunnen gaan over dit zware en ontzettend moeilijke pad van deze levensfase.Guus blijft voor altijd in jullie hart.Dat wilde ik even zeggen 
Op 30 april 2004
om 10:37 getekend door:
a.s.t.r.i.d.
Dit is niet ok
3 maanden wat gaat de tijd toch snel. Dinsdag 20 april is mijn allerliefste oma overleden, mijn nana, ze komt uit Engeland net als ik... ik heb de kracht gevonden om haar kist samen met nog 3 famillieleden naar binnen te dragen. Wat een onmenselijk pijn om iemand te verliezen. Lieve Dinand en Dean, ik hoop dat het minder word... want het voelt vreselijk... ik heb je gezien bij de tmf awards... petje af voor jou! ik bewonder je!!! Wilde zaterdag naar Pijnacker voor je optreden, maar was zoals je al las verhinderd... toch kom ik gauw, ik haal kracht uit jou kracht.

dikke kus
Natasha xxx 
Op 30 april 2004
om 0:19 getekend door:
n.a.t.a.s.h.a.
Dit is niet ok
Alweer 3 maanden geleden...Lijkt wel gisteren dat ik het hoorde...
Dinand en de rest van de familie en vrienden, nog heel veel sterkte..
Natalie 
Op 29 april 2004
om 16:30 getekend door:
N.a.t.a.l.i.e.
Dit is niet ok
het is nu 3 maanden geleden en het gemis is nog steeds heel groot!!!kan het nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent. Dinand en Dean Maddy heel veel sterkte toegewenst

heel veel liefs 
Op 29 april 2004
om 13:52 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 2300      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Beheerder
op 29 januari 2004

Contact met beheerder >
Contact met Beheerder:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto