Guusje Woesthoff Nederhorst

Guusje Woesthoff Nederhorst

4 februari 1969 - 29 januari 2004

"Sterk en kwetsbaar tegelijk..."

Op 29 januari overleed Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd - veel te jong - aan de gevolgen van kanker.

Guusje werd bekend als Roos Alberts uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Met haar collega's Babette van Veen en Katja Schuurman vormde zij het populaire meidentrio Linda, Roos en Jessica. In de laatste maanden van haar jonge leven werkte Guusje aan een kinderboek.

Wij wensen haar man, Kane-zanger Dinand Woesthoff en hun jonge zoontje Dean Maddy alle sterkte toe in deze slechte tijden.
< Vorige         1781 t/m 1800 van 45981        Volgende >
Lieve Guus ,,

Hier ben ik weer ,, Iedere keer als ik je schrijf heb ik zoveel woorden die ik op wil schrijven maar weet niet hoe te beginnen..Vandaag stond er weer een artikel over jou in een blad waarom de mensen jouw niet kunnen vergeten ,, proberen om uit te leggen deden ze het maar de reden dat je niet word vergeten weten wij allemaal: Je bent geweldig..We kunnen je niet vergeten,NOOIT..Soms wou ik dat ik mijn leven kon geven voor jouw leven..Vind het eng hoe erg ik dat meen..
Volgende week vrijdag concert van Kane in Amsterdam..heb er weer super veel zin in..Dinand geeft mij,de fans,zoveel steun net zijn muziek,ik,de fans hopen dat hij weet dat wij hem ook steunen..Zoveel bewondering heb ik voor hem..Hoe hij daar staat,zingt op het podium..Hoe hij nu in het leven staat,probeert er wat van te maken..hij zal het echt super moeilijk hebben..Ik hoop dat jy hem een beetje kracht geeft..En ook aan Dean,dat mannetje heeft je nodig Guusje,hy heeft z'n geweldige mooie moeder nodig..
Ik kijk iedere avond naar buiten,en denk aan jouw Guusje,hoop dat het daar in de hemel een beetje meevalt..
Ik schrijf je snel weer..
Zul je er volgende week vrijdag een beetje bij zijn?
Dag Lieve Guusje ,, we denken aan je..
Heel Veel Liefs Carow 
Op 15 juli 2004
om 22:53 getekend door:
C.a.r.0.w.
Dit is niet ok
Guus,
Ik heb je nooit gekend alleen als de vriendin van Dinand.
Wist eigelijk nooit echt wat ik nou van je moest vinden...

Nu moet ik bekenen dat ik onwijs veel respect voor je heb en dat je Dinand echt gelukkig maak. Hij houd zoooo veel van je! En hij heeft t zo moeilijk.

ik weet niet of Dinand het vol houd maar ik weet dat je hem lieve woorden influisterd en dat je altijd bij hem zal zijn.

Zoals Dien zei 23 juni 2004;

Ik ben gelukkig getrouwd.

Ik weet dat jij dat ook bent? Dat moet gewoon!

Ik zal me altijd zorgen maken of het goed gaat met Dinand en Dean... misschien helpt het... zodat zij weten dat niet alleen jij op hen let en aan hen denkt

Ik hoop ECHT dat je kunt meekijken en je al je dierbaren kunt zien!

Doe de groetjes aan mijn nichtje... 
Op 15 juli 2004
om 20:29 getekend door:
M.
Dit is niet ok
Lieve guusel,

Ik zal voorlopig niet kunnen schrijven aangezien ik met vakantie ga maar het zal nooit hetzelfde worden als voorheen.

Je moet niet denken dat ik je vergeet. In me gedachte ben je er altijd.

Guus, ze zeggen dat het slijt het verdriet, maar ik wil dat helemaal niet guus. Ik wil niet dat het een gewoonte word dat je er niet meer bent ik wil niet aan dit gevoel wennen:( Het hoort niet dat jij ons nu al verlaten hebt. We missen je zo ontzettend.

Dag lieve guus. Ik schrijf snel weer! 
Op 15 juli 2004
om 19:55 getekend door:
S.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
en ja hoor, nog steeds lopen de tranen over mijn wangen bij het horen van dreamer. Nog steeds denk ik elke dag aan Guusje.Wat is het toch een oneerlijk groot verlies voor Dinand en Dean.Als ik er al niet mee om kan gaan, hoe doen jullie dat dan? Weet dat er veel mensen zijn inclusief mijzelf die nog steeds elke dag even bij jullie stilstaan en elke dag voor Guusje een kaarsje aansteekt.Ik herinner me Guusje als een liefde vooral veel lachende persoon. Ze heeft mij enorm aan het lachen gemaakt toen ze samen met winston in de toffifee zat bij carlo boshard. Nog steeds hoor ik haar roepen vol verbazing:Maar ik toeterde niet hoor!!!Die zin herhalen wij nog altijd!!Een blijvende leuke herinnering aan Guusje!
Nogmaals veel sterkte Dinand en Dean Maddy
xxxInge 
Op 15 juli 2004
om 14:07 getekend door:
i.n.g.e.
Dit is niet ok
Elke keer als ik naar een concert van Kane gaat, sta ik weer geheel verbaasd te kijken, hoe dinand zich hier zo goed doorheen slaat.. Helaas moet dit ook wel ivm Dean, maar ik wil ondanks alles je nog steeds veel succes wensen, want dat zal je nog steeds nodig hebben..

xx Denise uit Vlaardingen 
Op 15 juli 2004
om 12:47 getekend door:
D.e.n.i.s.e. .H.o.f.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Dinand,

Een tijdje geleden schreef ik dat ik zeker wist dat de zon voor ons allebei weer zou gaan schijnen. Ik weet dat ie voor mij af en toe heel erg z'n best doet en ik kan alleen maar heel hard hopen dat ie dat voor jou en Dean ook doet.

Inmiddels is mijn leven, na het overlijden van mijn Sjonnie op 16 januari dit jaar, een nieuwe fase ingegaan. Langzaam, heel langzaam, dringt 't besef door dat het leven mij nog heel veel goeds te bieden heeft, al wordt de toekomst nooit meer wat ie had moeten zijn. Alle nieuwe plannen zijn ineens MIJN plannen, maar ik zal ONS nooit vergeten en hoef dat ook niet.

Ik weet niet zo goed waarom ik dit allemaal schrijf. Misschien omdat gedeelde smart nog steeds halve smart heet te zijn. Misschien lees je dit berichtje en kan het je op de een of andere manier steunen bij het omgaan met je verdriet. In ieder geval is ook dit weer een berichtje waaruit blijkt dat Guus niet vergeten wordt, net zo min als Dean en jij vergeten worden.

Dinand, ik wens je alles wat je nodig hebt om je leven zo veel mogelijk in de zon te kunnen leven.

Liefs,
Annette 
Op 14 juli 2004
om 21:45 getekend door:
A.n.n.e.t.t.e. .E.k.e.l.s.c.h.o.t.
Dit is niet ok
Lieve Guusel,

Dit is al me zoveelste bericht, maar het is voor mij een manier om me verdriet te kunnen uiten. Ik weet sinds jouw dood dat er meer is na het leven. Ik ben opeens bewuster gaan leven en weet zeker dat jij daarvoor gezorgt hebt. Ik werd paar maanden gelede wakker en wist meteen dat dood niet dood is.

De gedachten dat jij nu daarboven (of waar de hemel dan ook is) nu net zo geniet (misschien zelfs wel meer) als dat je deed hier op aarde geeft me een fijn gevoel. Waarom je nu al moest gaan weet ik niet en het is ook behoorlijk oneerlijk, maar misschien is de hemel wel een betere plek dan op aarde. Als dat zo is is het vanzelf spreken dat je nu daar bent. Je verdiend namelijk het beste en al het geluk. Maar ik blijf erbij dat het niet het moment was om te gaan maar helaas beslis ik daar niet over.

Als ik eraan denk hoeveel Marco en Dean en je familie je missen wekt dat alleen maar meer onbegrip op over je vroege overlijden. Maar nogmaals, ik weet zeker dat er meer is en dat je nu heel gelukkig bent en tevreden toekijkt hoe Dean groter word en dat je trots bent hoe Marco voor je kleine man zorgt.

1 ding is zeker. De mensen die van je houden, je fans en mensen die zich verbonden voelen met je, zullen je nooit vergeten meisie. Als ik zie hoe mensen hebben gereageerd op je dood deed het me alleen maar meer beseffen hoe populair je was en hoe het leeft bij de mens. Ik weet dat je liever nog had willen leven en dat je bij je zoon en man had willen zijn maar eens zullen jullie weer samen zijn. In het paradijs dat bedoeld is voor lieve, goede mensen zoals jij en je mannen. Jullie zijn toppers.

Waak over je mannen en laat ze weten dat je bij ze bent. Ik hoop echt dat je rust hebt en dat je gelukkig bent.

Ik zie foto's hoe je straalt. Samen met je zoon en daarna een foto van jou begraafplaats en kleine Dean die met je man je graf bezoekt. Dean lijkt echt op je Guus. Ik hoop dat zijn karakter ook op jou zal lijken. Je bent een topper Guus, dat zul je altijd blijven.

Je bent niet dood. Je bent pas echt dood als je vergeten bent en dat zal nooit gebeuren Guus geloof me.

Ik mis je meisje.

Liefs,
Sandra 
Op 14 juli 2004
om 14:43 getekend door:
S.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
Hoi Guusje,
lang gedacht wat schrijf ik, waarom heeft jouw overlijden zo'n impact op mij gehad? Zou het dezelfde leeftijd zijn??
Door ''Dreamer'' heb ik de muziek van ''Kane'' leren kennen en ik hoop dat Dinand al zijn liefde, respect en vriendschap (maar ook zijn pijn en verdriet) voor je blijft verwoorden in zijn teksten.
Wens je veel rust daarboven, je zult altijd in de gedachten en harten van je
twee MANNEN blijven,

San 
Op 13 juli 2004
om 16:59 getekend door:
S.a.n.
Dit is niet ok
heel veel sterkte iedereen die guusje gekend heeft en v0oral de zoontje en haar vriend en de rest 0ok heel veel sterkte 
Op 13 juli 2004
om 16:06 getekend door:
a.n.g.e.l.a.
Dit is niet ok
Ik denk nog veel aan je, toen jouw ziekte publiek werd gemaakt, kreeg ik te horen dat ik ook kanker had, op dezelfde dag toen je stierf kreeg ik wel te horen dat ik was genezen. Kijk nu naar de dvd February en jank bij de nummers die Dinand ook voor jou zingt. Leven is niet eerlijk...lieve guus lach nog eens naar beneden misschien gaat dan de zon weer schijnen. 
Op 13 juli 2004
om 11:04 getekend door:
r.o.b.e.r.t.o.
Dit is niet ok
Zondag,voor de derde keer bezocht ik je
graf,dit maal met mijn vriendin we hebben samen 2 witte rozen met mooie teksten bij je neer gelegt.het is zo raar en onegrijpenlijk dat jij daar ligt meid...elke dag denk ik nog aan je
Als ik huil,huil ik ook om jou.En als ik lach lach jij met me mee...
Mijn God wat ben ik blij dat je altijd zoveel lachte zo spontaan was.
Jou dood mag niet voor niets geweest zijn! Dus als ik me rot voel denk ik meteen aan jou weer en denk kom op doe het ook voor Guus...je reist altijd met me mee ingedachten ...
Dus Guus je leeft in mij gewoon weer een beetje verder...Liefs van een moderne moeder met 2 zoontjes...
Door jou dood heeft leven een heel andere betekenis gekregen voormij ! 
Op 12 juli 2004
om 22:34 getekend door:
T.h.e.a.
Dit is niet ok
Lieve Guus,
waren vandaag bij jou graf.
Samen met mijn vriendin twee witte rozen
bij je gebracht met mooi kaartje en tekst erop.
Was erg indrukwekkend en zoveel bloemen.
Het was fijn even dicht bij je te zijn.
Liefs Caroline... 
Op 11 juli 2004
om 22:47 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e.
Dit is niet ok
allereerst heb ik je nog te feliciteren met je lieve zoontje die 1 is geworden,ik weet zeker dat je erbij was die dag! En jeetje wat lijkt die kleine op jou zeg!
Ik heb na het overlijden van mijn vader(een maand na jou) veel steun gehad aan muziek.OA afscheid nemen bestaat niet,wat echt voor jou bedoeld had kunnen zijn.,maar ook de muziek van Kane en mijn vaders leivelingscd :it had to be you:van rod stewart.
Ik zal eens tukje hierzetten misschien troost het een ander ook.

No tears,No fears, we,ll both have a liftetime before us,cause parting is never goodbye,
we,ll be togetjer again.
Times when I know you,ll be loneley,times when i know you,ll be sad..
don,t let temptation surround you,don,t let the blues make you bad...
Someday,Someway we,ll all have a lifetime togehter,
cause parting is nevr goodbye,
we,ll be togehter again... 
Op 11 juli 2004
om 14:41 getekend door:
Y.v.e.t.t.e.
Dit is niet ok
hoi engel
hoe moeilijk moet het voor dinand ,dean hullie gezamelijke ouders familie en vrienden om dean zijn 1ste verjaardag te vieren zonder zijn mama dinand lijkt sterk maar het moet voor jullie ondragelijk zijn met alle liefde denk ik aan jullie
liesbeth 
Op 11 juli 2004
om 14:22 getekend door:
l.i.e.s.b.e.t.h.
Dit is niet ok
hoi engel
hoe moeilijk moet het voor dinand ,dean hullie gezamelijke ouders familie en vrienden om dean zijn 1ste verjaardag te vieren zonder zijn mama dinand lijkt sterk maar het moet voor jullie ondragelijk zijn met alle liefde denk ik aan jullie
liesbeth 
Op 11 juli 2004
om 14:19 getekend door:
l.i.e.s.b.e.t.h.
Dit is niet ok
hoi engel
hoe moeilijk moet het voor dinand ,dean hullie gezamelijke ouders familie en vrienden om dean zijn 1ste verjaardag te vieren zonder zijn mama dinand lijkt sterk maar het moet voor jullie ondragelijk zijn met alle liefde denk ik aan jullie
liesbeth 
Op 11 juli 2004
om 14:19 getekend door:
l.i.e.s.b.e.t.h.
Dit is niet ok
Lieve Guusje,

Kijk nu naar het concert van Kane in de Ahoy.Kippenvel verschijnt als ik Damn those eyes hoor...dit liedje doet mij denken aan jou! De tijd gaat zo snel voorbij,maar er komt geen dag voorbij dat ik niet aan jou denk en aan je man en je kindje die je niet meer vast kan houden. Maar ik weet dat je over hun waakt daarboven en er komt een tijd dat jullie weer samen zijn.

Dikke kus 
Op 10 juli 2004
om 14:44 getekend door:
S.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
waarom nou jij:( waarom mocht je niet beter worden. we missen je echt...

kuss 
Op 9 juli 2004
om 15:38 getekend door:
:.(.
Dit is niet ok
in gedachten is ze altijd bij je hou je daar maar aan vast in moeilijke tijden 
Op 8 juli 2004
om 21:58 getekend door:
j.e.a.n.e.t. .v.a.n. . .h.o.f.
Dit is niet ok
hoii lieve guusje.
wat een nare situatie is dit ook meid ik wou dat je nog hier kon zijn en kon zien hoe groot je mannetje nu is ik kocht gister een weekblad en toen ik hem ging doorlezen zag ik een artikel over je zoontje en ik zag ook een foto van hem wat lijkt ie sprekend op jou meis echt waar met zijn mooie blonde haartjes en zijn mooie blauwe oogjes het is een heel mooi kindje alleen vind ik het wel een rotstreek van dat blad omdat jij altijd hebt gezegd dat je niet wou dat je zoontje in de publiciteit kwam en hem een veilig leventje wou geven ze respecteren dat niet eens nou lieverd dikke zoen van renate doegg xxx 
Op 8 juli 2004
om 8:41 getekend door:
r.e.n.a.t.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 87 88 89 90 91 92 93 ... 2300      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Beheerder
op 29 januari 2004

Contact met beheerder >
Contact met Beheerder:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto