Bert  Boer

Bert Boer

20 augustus 1968 - 1 mei 2024

Soms is er zoveel wat we voelen. Maar zo weinig wat we kunnen zeggen...

Tot ons grote verdriet is mijn lieve partner, onze geweldige vader en ons sportieve baasje overleden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 40
Mijn gedachten zijn bij u en uw familie. Zo een positieve man. Een man die het er nooit mee eens was dat ik met de scooter of bus naar de lessen kwam want fietsen is veel gezonder. Ik heb super leuke tijden gehad met Bert. Sterkte voor de naaste familie en vrienden. 
Op 9 mei 2024
om 16:34 getekend door:
N.a.o.m.i.
Dit is niet ok
Wat een afschuwelijke keuze,Bert! Nooit meer ff ouwehoeren in de Jumbo of ff zwaaien als je langs liep om folders rond te brengen met een van je kinderen.

Vorig jaar met ons team een studiereis naar Athene waar er ook nog weleens iets anders besproken werd dan werk. Zo hebben we daar met een groepje collega’s een psychiatrisch ziekenhuis bezocht wat enorm veel indruk op ons maakte en waar nog veel over werd gesproken, maar ook gezellig samen met Hanneke gedrieën een fles wijn weggetikt in een ontzettend knus cafeetje en omdat we toch een beetje vakantiegevoel hadden , hebben we toen nog maar een flesje besteld en met zijn drieën genuttigd 😉wat we allemaal besproken hebben is wel wat vaag. Als laatste wil ik nog vermelden dat ik een paar maanden geleden door Bert werd uitgedaagd om een potje te tafeltennissen en waar hij dacht mij wel ff in te maken, verliep de wedstrijd heel anders. Helaas kun je nu nooit meer revanche nemen, Bert.
Heel erg veel sterkte lieve familie en een extra dikke knuffel voor zijn kinderen. Liefs Gemma 
Op 9 mei 2024
om 15:41 getekend door:
G.e.m.m.a. .P.i.j.n.a.c.k.e.r.
Dit is niet ok
Wat een intens verdrietig nieuws.. heel veel kracht en sterkte toegewenst aan de familie van Bert en zijn kinderen waarover hij altijd zo trots over sprak. Ik heb van Bert GLI les gehad en het was altijd een groot feest, ookal had je er geen zin in wist hij iedereen op te vrolijken. Ook hield hij van appeltaarten bakken en heb ik nog het geluk mogen hebben dat ik jouw appeltaart heb kunnen proeven, en lekker dat ie was hoor. Lieve Bert je was en bent nog steeds erg geliefd bij iedereen en we gaan je heel erg missen. 
Op 9 mei 2024
om 11:02 getekend door:
S.i.e.g.l.i.n.d.e. .D.i.e.m.e.e.r.
Dit is niet ok
Bert jij was zo'n onwijs positieve man vol humor. Jouw lessen waren dan ook zeer aangenaam. Sporten was je lust en je leven. Ik kwam je dan ook regelmatig ergens tegen. Gisteren liep ik de Alkmaar cityrun, daar had jij ook moeten staan Bert!! Kletsen na afloop. Ik wens iedereen heel veel sterkte met dit enorm grote verlies... 
Op 9 mei 2024
om 11:01 getekend door:
J.e.a.n.e.t.
Dit is niet ok
Vroeger altijd samen met Bert gevoetbald. Vorig jaar september nog was hij o.a. één van de organisators van een zeer geslaagde reünie van oud eerste elftal spelers.
Ik wens vooral zijn naasten, familie en kinderen veel sterkte met dit verlies. Ik hoop dat de mooie herinneringen met Bert voor altijd zullen blijven. 
Op 9 mei 2024
om 10:19 getekend door:
P.a.t.r.i.c.k. .M.o.l.e.m.a.n.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte en kracht toegewenst aan de fam en vrienden van Bert. Bert heeft bij mij mooie herinneringen achter gelaten. Zo gedreven dat hij was om iedereen uit de klas gemotiveerd te krijgen voor zijn gli lessen wat niet altijd makkelijk was. Een appeltaart voor ieder die stopte met roken. En belofte maakt schuld. De appeltaart die kwam er. Bordjes , vorkjes en de appeltaart . Alles had Bert mee. Bert zijn vrolijkheid neem ik mee in mijn herinnering.
Sterkte. 
Op 9 mei 2024
om 10:06 getekend door:
F.e.m.k.e.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het verlies van Bert. Paar jaar geleden nog anatomie les gehad van Bert. Wat kon hij leuk les geven.
Ik wens familie vrienden veel sterkte toe. 
Op 8 mei 2024
om 22:27 getekend door:
M.a.n.o.e.s.k.a. .T.r.o.o.s.t.
Dit is niet ok
Wat een shock. Wij zijn er ontzettend van geschrokken. Wij kregen les van Bert, maar voor namelijk de GLI lessen. Ook al waren wij niet een rustige groep in de klas, maar we hebben ontzettend van Bert genoten. Toen we de weddenschap hadden gewonnen van Bert. We moesten met de hele klas naar de meent fietsen, omdat hiervoor veel studenten met de auto gingen of met de bus. We hadden toevallig die les een lesje spinnen. Het is wel met z’n allen op fiets. Gelukkig had Bert dit goedgekeurd en ging Bert zelf appeltaart maken. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met dit verlies.
Bedankt voor je vrolijkheid en gezelligheid tijdens alle lessen Bert. 
Op 8 mei 2024
om 18:40 getekend door:
M.a.a.i.k.e.,.B.r.i.t.t.,.L.a.r.i.s.s.a.,.B.i.s.h.a.r.a.,.S.a.n.n.a.,.C.h.a.n.t.a.l.,.K.i.k.i.,.I.s.a.,.S.a.m.,.B.e.n.j.i.,.R.e.y.
Dit is niet ok
Wat een shock, vreselijk verdrietig nieuws. Vroeger altijd samen met Bert gevoetbald. Vorig jaar september nog was hij o.a. één van de organisators van een zeer geslaagde reünie van oud eerste elftal spelers.
Ik wens vooral zijn naasten, familie en kinderen veel sterkte met dit verlies. Ik hoop dat de mooie herinneringen van Bert blijvend zijn. 
Op 8 mei 2024
om 17:55 getekend door:
P.a.t.r.i.c.k. .M.o.l.e.m.a.n.
Dit is niet ok
Ik ben vanmorgen ontzettend geschrokken van het overlijdensbericht van Bert. Bert was altijd positief gestemd als ik hem sprak bij het koffiezetapparaat. En heel soms vroeg ik nog even tussen de bedrijven door hoe het met zijn dochter ging. Ze was een oud- student van de opleiding pedagogische werk. Hij vertelde mij dan trots over haar afgeronde opleiding aan de universiteit. Een mooi mens is niet meer. Wens alle nabestaanden veel kracht, warmte en liefde toe in deze moeilijke en zware tijd. 
Op 8 mei 2024
om 14:20 getekend door:
S.o.n.j.a. .S.m.i.t.h. .-. .v.a.n. .D.i.j.k.
Dit is niet ok
Dit intens verdrietige bericht is hard binnengekomen. Wat is Bert een vrolijke peer die altijd even tijd maakte voor een praatje... of een rondje hardlopen. Bedankt voor je vrolijkheid en gezelligheid Bert. Groetjes Coriza (Team DA, Horizon College) 
Op 7 mei 2024
om 20:59 getekend door:
C.o.r.i.z.a. .S.t.o.f.f.e.l.s.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte en kracht toegewenst de komende tijd. 
Op 7 mei 2024
om 13:28 getekend door:
M.a.n.o.u.s.c.h.k.a. .G.r.o.e.n.e.w.o.u.d.
Dit is niet ok
Hey Bert,
Wat een naar nieuws kreeg ik vandaag, piep je er zo maar tussenuit. Zo'n vrolijke man die zich elke dag inzet voor zijn studenten.
Mooie kerel, lieve man, ik ga je missen.

Goeie reis. 
Op 7 mei 2024
om 12:58 getekend door:
F.r.a.n.k. .d.e. .K.o.k.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Wij herinneren Bert als een vriendelijke betrokken collega. 
Op 7 mei 2024
om 12:37 getekend door:
M.a.r.t.i.n. .e.n. .B.i.a.n.c.a. .M.a.a.t.
Dit is niet ok
Bertje!!...zal er in de teamkamer niet meer klinken. Een bevlogen collega met humor en relativeringsvermogen. Heeft meer voor ons onderwijs betekend dat hij zelf kon beseffen. Een 'ziener' met bescheidenheid
Gewoon een zeer aimabele vent. Heel veel sterkte voor iedereen die Bert heeft mogen kennen. 
Op 7 mei 2024
om 11:32 getekend door:
P.e.t.e.r. .M.e.n.s.i.n.k.
Dit is niet ok
Wat een ongelofelijk bericht.
Ik ken Bert zakelijk als de vitaliteits-coach en hadden geregeld contact over voetbal en koude training. De man die in mijn ogen 120 oud zou worden. verbijsterd dat je er niet meer bent Bert. ik wens de familie heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 7 mei 2024
om 11:22 getekend door:
K.o.o.s. .b.o.l.
Dit is niet ok
Vol ongeloof...ben een oud leerling uit de volw. opleiding DA.Bert vond ik een bevlogen leraar die agwisseling bracht in de lessen. Ik kwam Bert daarna nog regelmatig tegen en hij vertelde over de teckel winkel in Deventer en showde zijn teckelsokken.Ik zou gastlessen voor Bert verzorgen en we hadden via de app al een planning. Bert was altijd spontaan en probeerde tijd te maken. Een gemis voor allen die hem kende. Veel sterkte voor zijn dierbaren gewenst 
Op 6 mei 2024
om 19:27 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .V.o.s.
Dit is niet ok
Ongelooflijk bericht en wat enorm verdrietig
Bert was voor mij een bevlogen oud-collega met steeds weer nieuwe plannen en ideeën.
Alle naasten enorm veel sterkte 
Op 6 mei 2024
om 17:07 getekend door:
e.r.i.k. .b.o.o.t.
Dit is niet ok
Als betrokken "vader van" heel wat uren doorgebracht bij Jong Holland. En recentelijk actief in de 35+ competitie. Verbijsterd dat Bert op zo'n jonge leeftijd is overkeden 
Op 6 mei 2024
om 13:42 getekend door:
P.e.t.e.r. .d.e. .R.o.v.e.r.
Dit is niet ok
Ik heb Bert gekend als een bevlogen sportman die ik regelmatig tegen kwam op de padelbaan of bij Jong Holland en altijd in was voor een leuk praatje.

Heel veel sterkte & kracht toegewenst de komende periode. 
Op 6 mei 2024
om 13:19 getekend door:
R.o.b. .K.r.u.l.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 
Dit register is aangemaakt door:
Bastiaan Meijer
op 4 mei 2024
en blijft zichtbaar tot:
12 augustus 2024
Contact met beheerder >
Contact met Bastiaan Meijer:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Bert Boer

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto